Stavsøra - Historikk og gamle bilder

Bilder fra 2006
 
Klubbhus:
Ti brakker ble flyttet fra Lade helgen 14. og 15. februar. Derfra og frem til Midt-Norsk var det jobbing både tidlig og sent. Nå står et praktfullt klubbhus ferdig som vi, på linje med alle andre medlemmer er veldig stolte av. Veldig mange har vært med å bidratt med: maling, snekring, vaffelsteking, kaffekoking, støping, flislegging, gulvlegging og ikke minst rengjøring/rydding underveis. Alle som ikke har hatt anledning til å besøke Øra, bør benytte anledningen nå.
 
Baner:
Vi har fått en ny utstillingsbanen på gress. Den gamle utstillingsbanen i grus har vi fortsatt. Lydighetsringen likeså, og gress banen har fått et par runder med gjødsel og er blitt grønn og fin. Banene har lys som vi kan bruke under høst/vinter halvåret.
Også barna fått sin egen ”bane” - et eget område å regjere på, med huskestativ og stor sandkasse.
Medlemmene og andre besøkende møter et positivt miljø, hvor samholdet er i fokus. Nå er vi ikke lenger flere ”klikker” på Øra, men EN stor klikk på sånn ca 200 positive sjeler.
Utover høsten vil det også bli lys i alle kroker om kveldene. Så møt opp å ha det trivelig i lag….
Onsdagene har allerede blitt en dag hvor mange oppsøker Øra; da er det alltid lydighetsinstruktør tilstede, det er utstillingstrening, valpetreff, lydighetstrening og høy sosial faktor. Søndagene er det noe mindre organisert trening, men mange velger å avslutte helgen med sosialt samvær blant likesinnede på Øra.
 
Kafè:
I Klubbhuset har vi også servering, og med medlemmenes hjelp vil vi forsøke å holde kafeen i Klubbhuset åpen hver onsdag og søndag. Alle er selvfølgelig velkommen ALLE dager, men til å begynne med vil vi forsøke disse dagene.
                                     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lade, første brakka lastes på...

 

Et klubbhus tar form..              

Trond, Terje og Mikael i panel-sving Inge og formann Harry inspiserer

Noen kaffepauser må man jo ha....... Harry, Oddbjørn, Terje og Trond

Kristin, Monica og Margareth

Ingen heligdager her takk! Marit jeg ser en hær..... Geir, Inger, Annett og Marit maler

Torbjørn maler vegg

Trond har dreisen på raka

Liten mann med stor maskin....

Inge og Bjørn lager sandkasse til barna, Fredrik overvåker...

Se hvor fint det har blitt !!!!