Til oppdrettere - valpekuponger

NORSK SCHÄFERHUNDKLUB AVD. NORDENFJELDSKE

Informasjon til våre oppdrettere

Valpekuponger koster fortsatt kr 100, - pr valp, og er frivillig å kjøpe.

Nå har brukeravgiften gått opp til kr 600,- pr år, og gaven du gir din valpekjøper er mer verdt enn noen gang!

De oppdrettere som velger å kjøpe kuponger til sine valpekjøpere, får til gjengjeld verdikuponger til en samlet verdi av kr 750,- pr valpekjøper.

Dette er en unik verdipakke fra oppdretter til valpekjøper, som avdelingen gjerne er med å sponse for å kunne innlemme  nye valpekjøpere i miljøet på Stavsøra, samt at flere kanskje velger å gå et kurs.

Kupongen er utarbeidet i flg vedtaket om valpeavgift, og er todelt; en del gjelder avslag på kurspris, og den andre delen gjelder brukeravgift for Stavsøra.

Det gis kr 150,- i avslag på ett kurs, og kupongen må benyttes før valpen er ett år.

Den andre kupongen har pr 2010 en verdi på kr 600,- (tilsvarer brukeravgift). Denne er beregnet på nye valpekjøpere slik at de skal få bli kjent med miljøet vårt før de må begynne å betale årsavgift for å bruke området på Stavsøra.  

Bestilling av kuponger gjøres direkte til kasserer: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Innbetaling direkte til vårt bankkontonr.: 8601 35 12061.

Husk å merk innbetalingen med Kennelnavn/kull det gjelder, og fødselsdato for kullet. Når innbetalingen er registrert, sendes valpekuponger til oppdretter.

Vi vet at de fleste oppdrettere er veldig flinke til å informere både om klubben og om våre aktiviteter, samt at det er fint å tilhøre sin raseklubb. Vi vil allikevel minne om hvor viktig dette er for rekrutteringen.

Når det sendes inn registrering av valper med nye eiere til NKK, får disse automatisk tilbud om medlemskap hos oss via NKK.

Benytt dere derfor gjerne av denne muligheten til å innlemme nye valpekjøpere i vårt unike miljø.

Med vennlig hilsen Styret 

NSchK avd Nordenfjeldske

Hilde A. Eriksen

Kasserer